Kompani


Kompania K. TSANAKTSIDIS VËLLA Ο.Ε. fillon të shkruaj historinë e 27 mars të vitit 2000. Të tre partnerët, vëllezërit Chris Theodore dhe Basil janë bijtë e Konstantin Tsanaktsidis, themelues kompani Tsanaktsidis "9 vëllezër", e cila për 50 vjet dhe ishte një nga udhëheqje bizneset në territori grek në "vitet e gurit" të rritjes greke, shitja e makinerive dhe pjesëve të këmbimit, të ndërtimit dhe konvertimit të automjeteve, flatbed, tanke, vinça etj Baza e veçantë i është tregtohet hidraulikë presion të lartë. Përveç K. TSANAKTSIDIS VËLLA Ο.Ε. shumë aktiv në pajisje hidraulike tregtisë dhe është përfaqësues zyrtar i PARKER HYDRAULICS (VOLVO, DENISON, ERMETTO) dhe tregtari i REXROTH (HYDROMATIK, BOSCH).

Megjithatë    kompani pas krijimit e jo vetëm qëndroi në tregti hidraulikë, por zgjeruar horizontet e saj dhe në tregjet e tjera, më e rëndësishme që i riciklimin dhe më veçanërisht, makineri për riciklimin metal (scrap). Përgjigja e konsumatorëve ka qenë e mahnitshme, duke i dhënë një ajër të optimizëm, kështu që kompania ishte në një shumë kohë të shkurtër është në mesin e tregtimit kompanitë e para greke makineri riciklimit. Në dritën e menjëhershme dhe directness, cilësia dhe shitja nuk papërgjegjshme makineri anonim fitoi-jo rastësisht respektin dhe besimin e konsumatorëve dhe furnizuesve i. Vlen të përmendet se ajo është e vetmja në Greqi kompani makineri riciklimin në dispozicion:

  • Shitjet e organizuara departament
  • Punëtoria Patentuar
  • Punëtoria Mobile
  • Departamenti pjesë

duke punësuar 12 punëtorë.

  

Sot Vëlla K. TSANAKTSIDIS Ο.Ε. përfaqëson Greqinë në shtëpitë evropiane LEFORT (qethje),  ECOTECNICA (shtyn ORCA), MINELLI (grabs, ca grushte), ZATO (gërshërë, grinders) TEREX FUCHS (hoes). Gjithashtu në objekte private, bëri riparime-rikonstruksione makineri LIEBHERR, FUCHS, LEFORT, TAURUS, SIERRA etj me qëllim të shitjes së tyre si të cilësisë përdorur makina.
Listë pajtimtareve

Dërgo e-mailin tuaj, dhe të qëndrojnë të informuar për produkte të reja dhe promovime.

Members' login
Search our site
Quick links
You can find us:
89 Nea Monastiriou Rd.
P.C.56334 Thessaloniki, Greece
t. +30 2310 700166 f. +30 2310 774886
btc@recycling.com.gr