Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η εταιρεία ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ Ο.Ε. αρχίζει να γράφει την ιστορία της την 27η Μαρτίου του 2000. Οι τρεις συνέταιροι, τα αδέρφια Χρήστος , Θεόδωρος και Βασίλης είναι οι υιοί του Κωνσταντίνου Τσανακτσίδη, ιδρυτή της εταιρείας Τσανακτσίδη "ΤΑ 9 ΑΔΕΛΦΙΑ", η οποία επί 50 και πλέον χρόνια ήταν μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην ελληνική επικράτεια στα "πέτρινα χρόνια" της ελληνικής ανάπτυξης, με αντικείμενο την πώληση μηχανημάτων και ανταλλακτικών, την κατασκευή και μετατροπή σε οχήματα, καρότσες, τανκς, γερανούς κ.α. Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στο εμπόριο υδραυλικών συστημάτων υψηλής πιέσεως. Άλλωστε και η ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται έντονα στο εμπόριο υδραυλικών και είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της PARKER HYDRAULICS (VOLVO, DENISON, ERMETTO) και dealer της REXROTH (HYDROMATIK, BOSCH).

Παρ'όλα αυτά  η εταιρεία μετά τη δημιουργία της δεν έμεινε μόνο στο εμπόριο υδραυλικών συστημάτων, αλλά διεύρυνε τους ορίζοντές της και σε άλλες αγορές, με σημαντικότερη αυτή της ανακύκλωσης και πιο συγκεκριμένα, των μηχανημάτων για την ανακύκλωση μετάλλων (scrap). Η ανταπόκριση των πελατών ήταν εκπληκτική, δίνοντας έναν αέρα αισιοδοξίας κι έτσι η εταιρεία βρέθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συγκαταλέγεται μέσα στις πρώτες ελληνικές εταιρείες εμπορίας μηχανημάτων ανακύκλωσης. Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα κι όχι την ανεύθυνη πώληση ανώνυμων μηχανημάτων έχει κερδίσει -όχι τυχαία- το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της. Είναι αξιοσημείωτο ότι είναι η μοναδική στην Ελλάδα εταιρεία μηχανημάτων ανακύκλωσης που διαθέτει:

  • Οργανωμένο τμήμα πωλήσεων
  • Ιδιόκτητο μηχανουργείοΤμήμα επισκευών
  • Τμήμα ανταλλακτικών
  • Τμήμα εξυπηρέτησης μετά την πώληση
  • Κινητό συνεργείο

απασχολώντας 14 εργαζόμενους.

  

Σήμερα η ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ Ο.Ε. αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τους ευρωπαϊκούς οίκους LEFORT (πρεσσοψάλιδα),  ECOTECNICA (πρέσσες ORCA), MINELLI (αρπάγες, χούφτες), ZATO (ψαλίδια, αλεστικά) TEREX FUCHS (τσάπες). Επίσης, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, γίνονται επισκευές-ανακατασκευές μηχανημάτων LIEBHERR, FUCHS, LEFORT, TAURUS, SIERRA κ.α με σκοπό την πώλησή τους ως ποιοτικά μεταχειρισμένα μηχανήματα.
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

NEWSLETTER

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook twitter YouTube Google+ Pinterest socl

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Νέα Μοναστηρίου 89, 56334 Θεσσαλονίκη
t. 2310 700166
[email protected]
Login-iconLogin