ΜΑΓΝΗΤΕΣ


Ο υδραυλικός ηλεκτρομαγνήτης είναι μια συσκευή για σιδηρούχα χειρισμό υλικών, ιδίως για παλαιοσιδήρου χειρισμό προσανατολισμένη προς την ανακύκλωση των υλικών. Η υδραυλική ηλεκτρομαγνήτης έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση, ως εξάρτημα μέρος, σε μηχανήματα εφοδιασμένα με ένα βοηθητικό υδραυλικό κύκλωμα, για παράδειγμα: εκσκαφείς, μηχανήματα με υδραυλικό γερανό και ούτω καθεξής. Η υδραυλική ηλεκτρομαγνήτη έχει κατασκευαστεί σε ελέγχους και αντλεί τον ενθουσιασμό με την ενεργοποίηση της υδραυλικής ροής στο υδραυλικό κύκλωμα του εκσκαφέα με την οποία συνδέεται (πρώην: πεντάλ ποδιού ή μπουτόν της υδραυλικής σφύρας). Ο όρος του «μαγνητισμού» ή «απομαγνήτιση" του ηλεκτρομαγνήτη είναι αποκλειστικά το αποτέλεσμα της κυκλοφορίας ελαίου-πίεση ή την έλλειψη κυκλοφορίας στο λειτουργικό μηχανής. Αυτός ο μαγνήτης λειτουργεί χωρίς να υπάρχει ανάγκη σύνδεσης με άλλες αξεσουάρ πηγές ενέργειας (πρώην: ηλεκτρική ενέργεια από ηλεκτρο-γεννήτρια, κλπ.).

Η ευελιξία του υδραυλικού ηλεκτρομαγνήτη καταστεί συμβατό με την πλειοψηφία των μηχανών, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε εκσκαφέα στην αυλή, χωρίς την ανάγκη πρόσθετων ηλεκτρικών καλωδιώσεων.

 

Δείτε τον κατάλογο


ΜΑΓΝΗΤΕΣ ZANETTI
ΜΑΓΝΗΤΕΣ ZANETTI
Μαγνήτες για σκούπισμα διαδρόμων από ρινίσματα, βίδες κλπ (π.χ. μάντρες για σκραπ), της εταιρείας ZANETTI.
ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ BUTTI
ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ BUTTI
Μαγνήτες "σκούπες" της Ιταλικής εταιρίας BUTTI..
ΜΑΓΝΗΤΕΣ MINELLI
ΜΑΓΝΗΤΕΣ MINELLI
Μαγνήτες για τσάπες σκραπ,μαγνητικοί διαχωριστές μετάλλων, τυμπανομαγνήτες της εταιρείας MINELLI. Τα θραύσματα άρση μαγνήτες έρχονται με μια γεννήτρια τοποθετείται στο μηχάνημα. εμείς προσφέρουμε λύσεις για τα κέντρα ανακύκλωσης, εργοστάσια ή διαλυτήρια.

 

Λίστα e-mail

Αφήστε το e-mail σας, και μείνετε ενήμεροι για νέα προϊόντα και προσφορές.

Είσοδος μελών
Αναζήτηση στο site
Quick links
Θα μας βρείτε:
Νέα Μοναστηρίου 89, 56334 Θεσσαλονίκη
t. 2310 700166 f. 2310 774886
btc@recycling.com.gr