Mirese erdhet ne kompanin Tsanaktsidis BTC Recycling Machine!

 

Tsanaktsidis BTC eshte nje nga kompanite e para dhe me e madhja ne Greqi qe ofron makineri per riciklimit e mbetje metalike (skrapi). Kompania ka fitur besimin dhe respektin e shume klienteve dhe furnizuesve te ndryshem pasi ajo ofron kualitet , cilesi , pergjeshmeri , ndershmeri.

 

Ne Greqi Kompania perfaqeson firmat me te njohura Europiane sic jane:recycling.com.gr tsanaktsidis.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  mhl331 d tsanaktsidis                     TEREX FUCHS, AHL 860,

     

 

 

 

Gjithashtu ofrojme edhe service makinerish te tipeve LIEBHERR , FUCHS ,LEFORT , TAURUS ,SIERRA , ZEPPELIN etj , dhe rishitjen e tyre. 

 

 


 

K. TSANAKTSIDIS BROS Co aktivizohet gjithashtu
në sektorin e sistemeve hidraulike-intelektuale
dhe përgjithësisht në pajisje industriale.
Për më shumë informacion vizitoni faqen tonë të internetit të tjera:   

           

 

Vizitoni faqet e internetit të partnerëve tanë :

 

             

                                  RAVNE KNIVES               

Faqet tona në rrjetet sociale :

facebook Faqe ynë në facebook

twitter Faqe ynë në twitter

YouTube Faqe ynë në YouTube

Google+ Faqe ynë në Google+

Pinterest Faqe ynë në Pinterest

socl Faqe ynë në socl
Listë pajtimtareve

Dërgo e-mailin tuaj, dhe të qëndrojnë të informuar për produkte të reja dhe promovime.

Members' login
Search our site
Quick links
You can find us:
89 Nea Monastiriou Rd.
P.C.56334 Thessaloniki, Greece
t. +30 2310 700166 f. +30 2310 774886
btc@recycling.com.gr