Fotos


COPËZIMI MAKINË ME KABËLL TECNOECOLOGY PRESHREDDER
COPËZIMI MAKINË ME KABËLL TECNOECOLOGY PRESHREDDER
TEREX FUCHS AHL860 HOES ELEKTRIKE
TEREX FUCHS AHL860 HOES ELEKTRIKE
LEFORT QETHJE BALERS
LEFORT QETHJE BALERS
MATERIAL MBAJTËS TEREX FUCHS
MATERIAL MBAJTËS TEREX FUCHS
ECOTECNICA QETHJE BALERS
ECOTECNICA QETHJE BALERS
ORCA DENG
ORCA DENG
MARCHESI VINÇA
MARCHESI VINÇA
PALFINGER VINÇA
PALFINGER VINÇA
ELEFANT QETHJE
ELEFANT QETHJE
PREDATOR RRADHËS PULVERIZIM
PREDATOR RRADHËS PULVERIZIM
BLUE DEVIL RRADHËS QETHJE
BLUE DEVIL RRADHËS QETHJE
BLUE SHARK NGA ÇEKIÇ
BLUE SHARK NGA ÇEKIÇ
I PANDRYSHUESHËM ALIGATOR QETHJE EC 500 FULL
I PANDRYSHUESHËM ALIGATOR QETHJE EC 500 FULL
GRABS PËR PËRZGJEDHJEN, PRISHJE DHE TRAJTIMIT TË LËNDËVE TË NDRYSHME
GRABS PËR PËRZGJEDHJEN, PRISHJE DHE TRAJTIMIT TË LËNDËVE TË NDRYSHMEListë pajtimtareve

Dërgo e-mailin tuaj, dhe të qëndrojnë të informuar për produkte të reja dhe promovime.

Members' login
Search our site
Quick links
You can find us:
89 Nea Monastiriou Rd.
P.C.56334 Thessaloniki, Greece
t. +30 2310 700166 f. +30 2310 774886
btc@recycling.com.gr