LAJMET E FUNDIT !


31.10.2014

Kompania jonë Bros K. Tsanaktsidis œ, si përfaqësues zyrtar të Fuchs Terex në Greqi, organizon demonstratë makine TEREX Fuchs MHL335 ku ju mund të përpiquni të makinës dhe për të diskutuar me përfaqësuesit e kompanisë për më shumë pyetjeve dhe më shumë informacion rreth makineri TEREX Fuchs.

Shfaqja do të mbahet e diel, nëntor 2, 2014 menjëherë pas Kongresit të Shoqatës Helenike e Recyclers Metal mbeturinave, vendin e Portit të Selanikut kundër hotelit Palace mesdhetare. 

   mhl335

 

   

 

 


14.04.2014

Kompania belge LEFORT ankakoinose re qethje CONKEST 300T saj.

LEFORT CONKEST 300

 

05.04.2014

Terex Fuchs do të paraqesë raportin IFAT 2014 05-09 maj në Mynih, New Series 2

new mhl 250 terex fuchs

27.02.2014

BTC Tsanaktsidis AFI OE si përfaqësues zyrtar të Fuchs Terex në Greqi, bëri shitjen e ri Fuchs backhoe MHL 350E.Shat ishte importuar nga Gjermania në emër të klientit tonë. 

TSANAKTSIDIS TEREX FUCHS

 

 

22.07.2013

BTC Tsanaktsidis AFI OE si përfaqësues zyrtar të Fuchs Terex në Greqi, bëri shitjen e ri backhoe elektrike Fuchs Ehl 860. Është shat i parë elektrik futur Greqi.Shat elektrike futur nga Gjermania në emër të klientit tonë.                                                                                          

     TEREX FUCHS, AHL 860, Ηλεκτρική Τσάπα

 TEREX FUCHS, AHL 860, Ηλεκτρική Τσάπα TEREX FUCHS, AHL 860, Ηλεκτρική Τσάπα

 

29.03.2013

Ne duam të ju informoj se ne jemi të pranishëm 6 Ekspozitën Ndërkombëtare të këtij viti ECOTEC që do të mbahet në mes të 18 dhe 21 prill në EXPO Metropolitane pranë aeroportit Eleftherios Venizelos.

ECOTEC 2013

 

18.09.2012

Ai mbërriti në objektin tonë një përdorur backhoe Fuchs MHL360 dhe shitur.

gjendje të shkëlqyer të punës, me shtrëngoj, vetëm 9309 orë (2001).

Na kontaktoni ose na vizitoni për më shumë informacion dhe detaje.

 

 

 

 

25.05.2012

 

BTC Tsanaktsidis AFI OE përfundoi rinovimin e plotë dhe riparimin e përdorura gërshërë prerjes horizontale SCS CS800.

Me përvojë Stafi teknik ynë i kompanisë ka rregulluar të kryejë të gjitha ato detyra të cilat e bëjnë të makinës në mënyrë të përsosur pune.

Indikativ disa të punës së kryer   :

-PLOTE Rindërtim gijotinë (gjithë sirtar)

-PLOTE Replace gjitha Rondelet

-Zëvendësimi i plotë i të gjitha thikat me i ri

-Riparimi i gjithë sistemit yndyrat (Tabela)

PARA

     

 

PAS

    

 

gërshërë shitur dhe është i gatshëm për të lëvizur objektet tona.

Për më shumë informacion na kontaktoni !

 

 

 

04.05.2012

 

QAP Tsanaktsidis AFI OE si përfaqësues zyrtar të Fuchs Terex në Greqi, bëri shitja e backhoe ri Fuchs 331 mil.Shat u prezantua nga Gjermania në Greqi, në emër të klientit tonë.

 

    

  

 

 

30.03.2012

 

BTC Tsanaktsidis AFI OE si përfaqësues zyrtar të Lefort SA Greqi, bëri shitjen e ri CONKEROR qethje Lefort 500. qethje futur në Greqi nga Belgjika, për llogarinë tonë si klient .

 

Πρεσσοψάλιδο Lefort Conkeror 500                   

                 

 

 

22.03.2012

Kompania H BTC Tsanaktsidis AFI OE mori pjesë me sukses të madh në Ekspozitën e 5 Ndërkombëtar "ECOTEC-mjedisore Technologies & fotovoltaike Systems" mbajt nga 15-18 mars 2012 në qendër ekspozitë "Expo Athinës" në Anthoussa. Ne ju falënderojmë për të na nderuar me praninë tuaj.

 

 

Listë pajtimtareve

Dërgo e-mailin tuaj, dhe të qëndrojnë të informuar për produkte të reja dhe promovime.

Members' login
Search our site
Quick links
You can find us:
89 Nea Monastiriou Rd.
P.C.56334 Thessaloniki, Greece
t. +30 2310 700166 f. +30 2310 774886
btc@recycling.com.gr